Palatető javítás Kisvejke
Hívjon vagy hagyjon üzenetet : Vida Szablcs | +36 (30) 860-5016
Vegye igénybe személyreszoló akcióinkat most! Adja meg adatait és felkeressük Önt!
 • Palatető javítás Kisvejke, palatető felújítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke

  Palatető javítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke

  Társaságunk 2005-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk, Palatető javítás Kisvejke, Palatető javítás Kisvejke bontás nélkül. A Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait: Palatető javítás Kisvejke, palafelújítás Kisvejke, gyorsan, tisztán, bontás nélkül !
  Palatető javítás Kisvejke, palatető felújítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke
 • Palatető javítás Kisvejke, palatető felújítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke

  Profi, gyakorlott
  szakembergárda

  Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek , beáznak ,felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával Kisvejke településen is.
  Palatető javítás Kisvejke, palatető felújítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke
 • Palatető javítás Kisvejke, palatető felújítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke

  Minőség, minőség minőség...

  Legfontosabb célkitűzésünk, hogy minden megrendelő igényeit a legmagasabb minőséggel, ugyanakkor a megrendelő számára elfogadható áron tudjuk teljesíteni.
  Palatető javítás Kisvejke, palatető felújítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke

Üdvözlöm weboldalunkon!

Palatető javítás Kisvejke, palatető szigetelés Kisvejke

Rövid ismertető cégünkről. Társaságunk 2005-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk, Palatető javítás Kisvejke bontás nélkül. A Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait: Palatető javítás Kisvejke, palafelújítás Kisvejke, gyorsan, tisztán, bontás nélkül! Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek, beáznak, felújításra szorulnak. Erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával. Ez az eljárás a Palatető javítási eljárások közül a legköltséghatékonyabb, esztétikus, beázásmentes és 12 év írásos garanciát vállalunk rá!

Kérdése van, keressen bennünket bizalommal! +36 (30) 860-5016Tekintse meg legutóbbi munkáinkat!

Ma már nagyon sok cég foglalkozik Palatető javítással Kisvejke településen is. Mi büszkék vagyunk arra, hogy eddig minden általunk elvégzett Palatető javítás során munkánkkal a megrendelők teljesen elégedettek voltak. Tekintse meg legutóbbi munkánkat és amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen bennünket bizalommal. Árajánlatot kérhet weboldalunkon is! Egyes képek Kisvejke településen végzett munkáinkról készültek.

Miért éri meg Önnek minket választani?

Ha eddig még nem győztük volna meg, íme néhány további érv amellett miért is érdemes Önnek minket választania.
 • Több éves tapasztalat Palatető javításban, palafelújításban, palatető szigetelésben
 • Profi szakemberek településen is
 • Garantáltan csak minőségi anyagokat használunk
 • Az ország egész területén megtalálhatóak vagyunk
 • Folyamatos tetőfedési akciókkal várjuk megrendelőinket
 • Ingyenes tetőfelmérés, ingyenes ajánlatkérés, Palatető javításra, palatető szigetelésre
 • 12 év írásos garanciát válalunk !Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyibe kerül a Palatető javítása?
 • Mik Palatető javítás, palatető szigetelés lehetőségei?
 • Miért fontos a palatetők szigetelése, felújítása?
Több éves tapasztalat a Palatető javítás minden területén

Palatető javítás Kisvejke településen bontás nélkül

Hívjon most : +36 30 860 50 16 VAGY kérjen árajánlatot

Cikkek Palatető javítás témában

Pala fedés

Kőpala
Természetes pala (ásványpala): kőzetből hasított palalemezekből egymásra rakott rusztikus fedés
műpala: cement és azbeszt (14%) keveréke adalékokkal dúsítva, változatos formájúra préselve, valamint több színben előállított anyag. A műpala előállítása a 2001. évtől teljes mértékig átállt azbesztmentes technológiára, vagyis a korábbiaktól eltérően nem tartalmazza ezt az anyagot.


Természetes pala
A természetes pala (kőpala) 400 millió éves kőzet. A föld (devon kor) alakulásakor keletkezett különböző hőmérséklet és nyomás hatására. A terméspalát már több mint 2000 éve alkalmazzák tetőfedésre. Európában több mint 600 éves hagyománya van, előnye, hogy hosszú élettartamú (akár 2-300 év), jó a színtartósága, savállósága kiváló.

Műpala
A műpalát (Eternit) Josef Hatscheck találta fel több mint 100 évvel ezelőtt, kiváltva a drágább terméspala (kőpala) fedéseket. Első gyárát az ausztriai Vöcklackbuckban, a másodikat a magyarországi Nyergesújfalun építette fel. Az Eternit ma már fogalommá vált az egész világon. Az 1990-es évek elején az Amerikából indult lobbi – amely az azbeszt, mint rákkeltő anyag, kivonását szorgalmazta – változtatásokat követelt, de nem vetett véget a pala további fejlődésének.

Új pala anyagok
Az új műpala elemek viszonylag hasonló hatásúak a természetes palalemezekhez, ám ezek rostcement műszálak és cementes keverékből sajtolt, vagy hengerelt környezetbarát tetőfedő anyagok. A régebben használt azbesztcement helyett ma már korszerű, környezetbarát szálerősítőket használnak a gyártásukhoz.

A modern, szálcement alapú síkpala gyártók közül többen az azbesztcement hulladék pala elszállítására is vállalkoznak.

Közzétéve: 2021-02-04
Közzétette: Varga Ferenc
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Palafedés

Palatető javítás Blog Bejegyzések- PalaBlog

 • Legfrisebb blog bejegyzések
   - Platető felújítás Ár

  Platető felújítás Ár

  Szeretnék Önnek beszélni a palatető felújítás m² áráról, mert sok kivitelező "olcsón" felújítja önnek palatetőjét! Amikor valahol azt olvassa hogy a palatető felújítás m² ára lényegesen alacsonyabb 3800 Ft-tól hazugság! (Egy m² Villas-Icopal bitumenes zsindely 2280+ Áfa) Mert a palatető felújítását nem lehet becsületesen,garanciát vállalva olcsóbban kivitelezni. Ha viszont olyat olvas, hogy a palatető szigetelés nm ára 3800 Ft-tól akkor az HELYES! A m² ár alapanyag elszámolással értendő. Hogy el mit is jelent? 1m² Villas-Icopal zsindely mindössze 0.8m² tetőfelület leragasztására alkalmas ( sütőcsík, hullóanyag, stb...) A pala tető formájától függő mértékben változik a hulladék mennyisége is. Ezért van az, hogy két külön formájú tető aminek a felülete egyébként egyforma méretű, más mennyiségű anyagot kíván. Ha felkeltettük érdeklődését kérem keressen minket bizalommal. Palatető felújítás Vida Szabolcs
 • További blog bejegyzések

Palatető javítás országosan

A Euro-ker-szig Kft. országosan végez Palatető javítást, palatető szigetelést. Nézze meg azokat a településeket, megyéket, ahol szolgáltatásainkat igénybe veheti.